Erfaringer med hypnose vægttab – Anbefalinger fra mine kunder

Jeg har gennem årene haft hundredvis af kunder gennem forløb med gastric band hypnose. Det har i stort set alle tilfælde givet positive resultater. For nogle giver hypnosen ikke bare vægttab, men også mere ro i livet på andre områder, såsom bedre søvn.

 

Mine hypnosebehandlinger har hjulpet mange med at opnå vægttab og forbedre deres livskvalitet. Mange har oplevet betydelige resultater, herunder vægttab uden sultfornemmelse eller afsavn. Mine klienter beretter om øget indre ro, selvtillid, energiniveau og motivation til at leve sundere og dyrke motion. Her under kan du læse om deres erfaringer med ændret forhold til mad og forbedrede livsstilsvaner.

Slankekur uden afsavn og sultfornemmelse

“Hej Per – Det er nu fire måneder siden, jeg var hos dig første gang til hypnose: Gastric Band. Det har for mig været en lang rejse, med mange forsøg på at tabe mig, mange forskellige slankekure er fulgt med sult og overspisninger til følge, når kuren var slut. Som en kvinde i min bedste alder (65 år) er det op ad bakke at tabe sig. Din hypnose har dog gjort det fantastisk for mig, siden april 21 har jeg tabt 12 kilo og 20 cm i taljen. Aldrig have jeg tænkt, at det var muligt uden afsavn og stor sultfornemmelse. I dag findes der ikke et behov for mig til at snacke mellem måltiderne og måltiderne er væsentligt formindsket. Mange tak, fra en tilfreds kunde – Ulla”

Sofaen er blevet skiftet ud med gåture

“Tusind tak for en yderst dejlig oplevelse hos dig. Din hypnose har gjort, at jeg har kunne reducere min madindtag til 50 % – det vigtigste er, at jeg ikke har lyst til at spise på mine følelser. Jeg oplever en total indre ro, der medfører, at jeg nu tør gå i små skridt videre til at nå mine drømme i livet. Det er skønt at komme væk med den indre usikkerhed – tusinde tak for det. Jeg har fået meget mere energi og overskud i hverdagen. Sofaen er udskiftet med gå ture. Jeg takker endnu engang. Du er blevet anbefalet til Familie og Venner  – M V H.  Lena”

Hypnosen var så behagelig, og jeg følte mig lettet, da jeg gik

“Det var med lidt bange anelser, at jeg indtog stolen første gang. Man har jo set lidt hypnoseshow, så frygten for at ende som en fuld kylling fra Mars, der hedder Pluto lurede i baghovedet. Men dette blev gjort til skamme. Hypnosen var så behagelig og jeg følte mig meget lettet, da jeg gik. Efter hypnosen har jeg aldrig spist så lidt uden at være ved at dø. Det er ikke noget problem at holde mig til tre små måltider om dagen. Jeg har (næsten) ikke haft lyst til usundt og uden at tænke over det, er mit indtag af kaffe faldet markant. Jeg har spist almindelig mad bare i mindre mængder. Intet har været forbudt og når der er blevet serveret flæskesteg med brun sovs og rødkål, så er det også blevet spist. Jeg har drukket vin og en drink i solen på terrassen. Det er nu to måneder siden, jeg var ved Per første gang og det er blevet en vane at spise tre små måltider, drikke en masse vand og gå en tur hver dag. Det bedste af det hele er at vægten viser godt 12 kg mindre. Jeg har en meget typisk historie med flere store vægttab, hvor jeg efterfølgende har taget det hele på. Hver mandag har jeg besluttet at gå på kur, men den plan var ødelagt inden torsdag. Jeg kan ikke forklare hvad Per har gjort, men det virker. Denne gang har jeg troen på at komme i mål og blive der”

Jeg er blevet lettere i livet

“Kære Per – Jeg vil starte med at sige, at det at blive og være i hypnose ved dig, er en af de vildeste oplevelser, jeg har haft. Jeg har generelt oplevet, at jeg er blevet lettere… Lettere i livet.
Det er som om, jeg har mere mod til at være, hvor jeg er og gøre de ting, jeg gerne vil. Ikke kun i forhold til mit privat liv, men også professionelt. Og mere energi, jeg får simpelthen lavet flere ting. Jeg er ikke sikker på, at jeg er helt færdig med hypnose og dig, men jeg lader lige tiden råde for mig. Per, tak for hjælpen og glædelig jul.

Fra størrelse 52 til 42

“Det er nu mere end 13 måneder siden jeg sad i din stol. Efter et besøg hos egen læge, kan jeg konstatere at min slankekur er overstået. Jeg må ikke tabe mere og ender min rejse med et vægttab på 49 kg. Da jeg var hos dig, var mit mål at kunne gå fra str. 52 til 46. Nu kan jeg bruge str. 42, så målstregen blev flyttet undervejs. Tak for alt og ha’ en god sommer”

Stor respekt for dit fantastiske arbejde

“Hej Per – Syntes du skal have en tilbagemelding fra mig. Jeg har været hos dig d. 21 marts 2016 fordi jeg gerne ville være sundere, dyrke motion, spise sundt, ikke drikke cola og ikke mindst et stort ønske om at tabe mig. Jeg har nu tabt 27 kg, går eller cykler hver dag og har ikke drukket andet end vand siden. Stor respekt for dit fantastiske arbejde, tusinde tak!”

Hold da op en oplevelse

“Hej Per – Du er da bare min redningsmand. Vil indrømme at jeg var skeptisk da jeg kom, men hold da op en oplevelse. Har IKKE rørt en snack siden sidste mandag og har tabt 1 1/2 kg. Er så glad. Vi ses absolut …”

Min sukkerafhængighed er forsvundet

“Hej Per – Det er nu en måned siden, jeg har spist slik – sukkerafhængigheden er forsvundet ;o) Jeg er meget imponeret af, hvad hypnosen kunne gøre for mig.  Tidligere havde jeg en evig kamp med mig selv om at skaffe mit næste ’fix’ – typisk slik, men kager kunne også bruges til at tilfredsstille min indre stemme. Nu har jeg slet ikke samme behov. Dog kan jeg en gang imellem godt få lyst til noget sødt, men hver gang har ’det gode’ vundet kampen og holdt mig fra slikket. Der er ikke meget hokus pokus i seancen, jeg var ved bevidsthed hele tiden, og minder mest af alt om en session terapi. Jeg kan stadig ikke forstå, hvorfor det er nødvendigt med hypnose for at overbevise mig om, at jeg skal holde mig fra det søde.  Men jeg har accepteret, at det er sådan. Nu glæder jeg mig bare over, at det virker”

Nu kan jeg bruge str. 42

“Hej Per – Det er nu mere end 13 måneder siden jeg sad i din stol, og efter et besøg hos egen læge, kan jeg konstatere at min slankekur er overstået. Jeg må ikke tabe mere og ender min rejse med et vægttab på 49 kg. Da jeg var hos dig, var mit mål at kunne gå fra str. 52 til 46. Nu kan jeg bruge str. 42, så målstregen blev flyttet undervejs. Tak for alt og ha’ en god sommer – Karina”

Det bedste ved det er at det ikke har været særlig svært!

Tilbagemelding fra klient efter 14 dage: “Hej Per – 1.000 tak fordi du har hjulpet mig, med at finde De Vises Sten, som jeg har ledt og ledt efter i 20 år. Min sukkertrang er helt forsvundet, og jeg har sluttet fred med stemmen i mit hoved, der ustandselig ville ind og købe usundt hver eneste dag. Der er gået 14 dage nu, og jeg har ikke spist usundt, eller købt noget i utide. Tillige har jeg indtil nu tabt tre kg. Det bedste ved det er at det ikke har været særlig svært. Jeg nyder min hjemmelavede juice med broccoli og gulerødder samt æbler fra min store piges have. Udover det er jeg helt tændt på at motionere, og går lange ture i skovene, som jeg elsker så højt. Jeg glæder mig rigtig meget til mindfulness forløbet, som jeg virkelig ønsker, kommer op at køre. Jeg er så fuld af håb og kærlighed til at min plan nok skal lykkes – Jeg er dig meget taknemmelig”

“Senere tilbagemelding fra samme klient: Hej Per – Jeg er altså nødt til lige at fortælle dig at min Garmin, jeg har på håndleddet, som også måler om min søvn er dyb, let eller vågen, fortæller mig, at jeg nu sover længere tid i den dybe søvn. Ydermere har jeg i flere år lidt af en susende lyd i mit ene øre, som jeg bare har lært mig at leve med. Den er pludselig helt forsvundet, og jeg kan ikke fremkalde den på nogen måder. Er bare så glad, at jeg næsten ikke kan få armene ned. Har tabt syv kg nu på ikke engang tre uger – 1000 tak!”